Дритан Абазовић / Фото: УРА, Архива
05/06/2022 u 15:41 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

УРА: Демократе су исфрустрирани десничари

Настављамо даље не придајући значај маргиналним десничарским партијама, изданицама Српске радикалне странке из Србије двијехиљадитих, поручују из Абазовићевог покрета

Из Грађанског покрета УРА поново су критиковали Демократе, наводећи да су деструктивна и десничарска партија и да се баве тривијалностима.

- УРА се неће бавити таквим стварима већ озбиљним државним пословима који ће значити бољи живот свих грађана. Наша предана и истрајна борба против криминала и корупције даје већ резултате у рекордној наплати пореских обавеза док Црна Гора биљежи рекордну посјету туриста, већу од оне из 2019. у истом периоду. Настављамо даље не придајући значај маргиналним десничарским партијама, изданицама Српске радикалне странке из Србије двијехиљадитих.  Док ће се њихово једино дјеловање у политици мјерити личним фрустрацијама, некултуром, примитивизмом а умијеће у вођењу државних послова замјеном паркета и тапета о Грађанском покрету УРА и њеном лидеру писаће историја. Ипак да их није таквих разлика се не би ни примјећивала, стога како и њихов ментор Миливоје Kатнић рече - Хвала Демократама- пише у саопштењу УРА. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 05:18