/ Фото: УРА
13/06/2021 u 16:21 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

УРА: ДПС уринирајућег господина натоварио на плећа новој власти

Kо зна зашто хистерија поражених "антифашиста‘‘ драстично расте након усвајања тужилачких закона, наводе из овог покрета

Грађански покрет УРА тврди да је ДПС уринирајућег господина хтио да натовари на плећа новој власти.

- По суманутој ДПС логици уринирао је у име оних који су поразили ДПС, јер је у својој изопаченој свијести поистовјетио споменик Љубу Чупићу са антифашистичком партијом Мила Ђукановића! Kад се у неравноправној семиотичкој борби суоче херој и уринирајући господин, сасвим је логично да ће ДПС узјахати на грбачу хероја и дичити се његовим антифашизмом, а Чудни су путеви ДПС-логике, они су прави инспиратори њиховог политичког пораза - истичу из никшићке УРЕ.      

Они указују да не постоји нешто тако изопачено и скаредно као што је логика ДПС-а.

- Стога није ни чудо што су они, бавећи се уринирајућим господином, стигли од његовог срамног чина до свог политичког пораза. По обичају, окупише гомилу грубих и непристојних ријечи на једно срамно мјесто, звано саопштење ДПС-а за јавност. Прије саопштења, из партијске меморије избрисали су веома индикативан податак да су партизански споменик, са све петокраком, избацили из градског парка ,,слободарског и пркосног Никшића, града културе и боема''. Kо зна зашто хистерија поражених ,,антифашиста'' драстично расте након усвајања тужилачких закона - наводе из никшићке УРЕ.

Они кажу „да ДПС није тако бесомучно пљачкао Никшић и Црну Гору, неко би им  можда и вјеровао данас; да су Грбовић и Симовић антифашистички хероји који су гинули за добробит Никшића“.

- Да нијесте уништили Жељезару, Металац и Боксите, да нијесте отјерали толике грађане трбухом за крухом, да нијесте направили Мислов до, велику тровачницу за своје грађане а све зарад своје незајажљиве ,,антифашистичке'' похлепе неко би вам можда и повјеровао - стоји у саопштењу никшићке УРЕ које је упућено ДПС-у.

Kажу да се „срећом, хушкачка реторика ДПС-у враћа као бумеранг, па рапидно губе повјерење грађана, што показују сви изборни резултати“.

- У саопштењу ДПС-а изостала је похвала на рачун узоритих грађана који су потпуно незаинтересовани прошли поред скрнављења у току, а нашао се чак и довољно храбар да снима семиотички злочин, али наравно не и да реагује. Тако их је васпитавала претходна власт, да гледају своја посла и да се не замјерају злу, јер је мука с ДПС-ом ратовати. Зато поштени грађани само пролазе поред, бацајући незаинтересован поглед на туђу срамоту, несвјесни да је љага бачена и на њих и на цио град. Сувише чојствено, зар не? - истичу из никшићке УРЕ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 19:13