Грађански покрет УРА / - фото: лого УРА
21/01/2022 u 19:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

УРА: Кривокапић издао Абазовића кад jе таjно преговарао са мањинама о избацивању УРЕ из власти

Сада када су ствари постале jасне, Кривокапић не преза од неистина и превара коjе jе баштинио од почетка свог мандата, због чега му и измиче мjесто премиjера, казали су из УРЕ

Грађански покрета УРА огласио се поводом саопштења премијера Кривокапића о томе како га је Дритан Абазовић издао казавши да је то неистина. Они су се осврнули и на догађаје на Цетињу када је како кажу премијер тајно слао министре да разговарају са партијама мањинских народа како би умјесто УРЕ оне ушле у Владу.

- Док очаjнички покушава да попут бившег режима узурпира мjесто на коjе jе дошао, а све захваљуjући идеjи и подршци Грађанског покрета УРА, актуелни премиjер Црне Горе Здравко Кривокапић не преза и од њему своjствених неистина. Прва у низу неистина jе да jе Дритан Абазовић издао њега, jер сjетимо се да jе управо Здравко Кривокапић након дешавања на Цетињу 5. септембра таjно слао поjедине министре да разговараjу са партиjама мањинских народа и понуде им да у Владу уђу умjесто УРЕ, али и да за замjену УРЕ добиjу додатне функциjе. О томе jе jасно у jавности говорио предсjедник Општине Тузи, Ник Ђелjошаj, а од стране премиjера то никада ниjе демантовано - поручују из УРЕ.

Како су казали друга у низу неистина jе да се издаjа жели приписати УРИ, ако се зна да jе Здравко Кривокапић на бестидан начин у улози тобожњег нестраначког премиjера сво вриjеме правио партиjу, коjу формално ниjе имао, а у суштини запошлjавао у jавноj управи њене будуће кадрове. Да jе тако показали су и локални избори у неколико градова, гдjе jе Кривокапић под плаштом независних локалних листи, промовисао своjу политичку идеjу. Легитимно, али преварантски, опет своjствено њему.

- Сада када су ствари постале jасне, Кривокапић не преза од неистина и превара коjе jе баштинио од почетка свог мандата, због чега му и измиче мjесто премиjера. Стога jе наjмање позван да било коме држи лекциjу о поменутом. Кривокапићу, касно сте се сjетили да од себе правите жртву и играте на карту патетике - закључују из УРЕ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 18:36