/ - Фото: УРА
14/09/2021 u 19:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

УРА подноси пријаву против Цетињана који су вријеђали Абазовића

Поносимо се нашим одборницима у цетињском парламенту који свакодневно,трпе цртања мете, пријетње и говор мржње, поручују из Абазовићевог покрета

Грађански покрет УРА саопштио је данас да ће поднијети кривичне и прекршајне пријаве против Цетињана који су данас вријеђали и пријетили лидеру тог покрета Дритану Абазовићу. 

Пријаве ће бити поднијете и против особа које су напале одборника УРА Слободана Јанковића. 

(ВИДЕО) Абазовићу пријете вјешањем и псују мајку муслиманску

- Грађани су данас, нажалост, поново могли да свједоче невјероватној количини мржње и простаклука која исијава из појединаца привржених ретроградној политици коју пропагирају ДПС и СДП- наводе из овог покрета. 

Из те партије су казали да неће дозволити да некажњено прођу они који су, што вербално, што физички у једном моменту, напали Јанковића.

- Поносимо се нашим одборницима у цетињском парламенту који свакодневно, већ дужи временски период трпе цртања мете, пријетње и говор мржње који долази од стране оних који не умију на други начин да се политички изборе. Такви политички екстреми нас неће уплашити или пољуљати да одустанемо од борбе за модерно, цивилизовано, европско и грађанско друштво- додали су из УРА.

Из УРЕ још напомињу да очекују од надлежних државних органа да адекватно даље процесуирају особе које су пријетиле, вријеђале и напале Јанковића.

- Свакоме, ко је данас имао прилику да види што се збило испред зграде Скупштине на Цетињу, је јасно о каквим људима се ради. Правда ће бити задовољена. ДПС-у и СДП-у, као и њиховим потрчцима и сателитима је то јасно. Из голе потребе да заштите сопствене, а не интересе државе Црне Горе, служе се свакаквим мизерним начинима да онемогуће истинске промјене. Овим путем им поручујемо да би требало коначно одустану, јер су њихову прљаву игру прозрели сви и неће на њу поново пасти - закључују из УРА.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 09:42