/ - URA
05/09/2024 u 15:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

URA povodom smjene Martinovića: Spajićeva vlada dotakla dno, ostvareni rezultati im ništa ne znače

Spajićeva Vlada danas je ponovo dotakla dno smjenom direktora Nacionalnih parkova Crne Gore Vladimira Martinovića koji je u prethodne dvije godine postigao istorijske rezultate, istakli su iz Građanskog pokreta URA.

- Sva predizborna obećanja o meritokratiji, poštovanju rezultata i stručnosti pala su u vodu prvih dana rada 44. Vlade, kada su sve važne državne institucije podijeljenje kao partijski plijen, članovima partija, kumovima i ujacima. Najvidljiviji rezultati ostvareni u zaštiti nacionalnih parkova i prirodnih bogatstava države, izuzetno jaka borba protiv krivolova i milionski vrijednih mafijaških poslova, povećanje rasta posjetilaca, prihoda i finansijska disciplina u ovoj instituciji, za Spajića i njegove pione u Vladi ništa ne znače, ističu iz Građanskog pokreta URA.

Vlada smijenila Martinovića sa funkcije direktora JP Nacionalni parkovi

Iz URA-e dodaju da su ponosni smo na rezultate Martinovića koji će ostati upamćen kao direktor koji je postigao rezultate koji mogu biti primjer svima u državi.

- U prethodnim godinama Nacionalni parkovi su bili državna firma koja je imala najbrži razvoj sa najvećim rastom prihoda i dupliranim brojem posjeta. Ipak, politika gubitničkog trija Spajić-Mandić-Bečić je ovim činom pokazala da su rezulteti nevažni i da je urušavanje institucija jedina agenda koji oni imaju. Ipak, građani sve vide, tako da će im odgovori uskoro stići i sve im se vratiti kao bumerang, zaključili su iz URA-e.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 03:41