/ - URA
06/06/2024 u 10:52 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

URA: Za Mrkića pitajte Lakovića, za Davidovića Krivokapića, a za šverc cigareta Golubovića

Raste nervoza u Pokretu Evropa sad nakon što svakodnevno javnost razotkriva kakvoj je družini dala vlast i povjerila državu. Ne čude nas razna podmetanja sa te strane i zato ih pozivamo da mirno uzmu kokice i sa strane posmatraju razvoj događaja”, naveli su iz Građanskog pokreta URA u odgovoru na navode Pokreta Evropa sad.

Kao što uvjek dajemo dobromamjerne savjete, iako to često ne zaslužuju kolege iz PES-a, ipak prijateljski savjetujemo da se o relacijama sa Aleksandrom Mrkićem raspitaju kod njihovog poslanika Miodraga Lakovića, za realciju sa gospodinom Davidovićem kod Zdravka Krivokapića, dok će ih o švercu cigareta najbolje podučiti njihov Duško Golubović, inače najbolji drug Sretena Kankaraša, ujaka Milojka Spajića, naglašavaju iz URE.

PES: Skaj potvrdio da su Abazović i URA duboko upleteni u šverc cigareta

Iz URE su savjetovali PES-u da samo paze da im, kad u svemu ovome dobiju više informacija, ne zamjeri klan “Grand”, za koji ovih dana prilagođavaju sistemske zakone.

- Koliko Pokret Evropa sad manipuliše sa građanima najbolje potvrđuje prošlonedjeljni izvještaj Direkcije za carinski sistem i carinsku politiku Ministarstva finansija za 2023. godinu, organa Vlade Milojka Spajića, koji je potvrdio da je tokom prošle godine država od akciza na duvanske proizvode naplatila rekordnih 100 miliona eura i da je zaslugom Dritana Abazovića skoro u potpunosti zaustavljen u Crnoj Gori”, zaključuju iz URE uz kratku poruku premijeru Milojku Spajiću: “Vidimo se na premijerskom satu i ne zaboravite da ponesete SKY”.

Podsjećamo, Libertas je objavio komunikaciju između odbjeglog optuženika Aleksandra Mrkića i nekadašnjeg šefa kriminalističke policije Centra bezbjednosti Bar Ilije Vasovića, iz januara 2021. godine, iz koje proizilazi da je Vasović sa lažnim diplomatom Stevanom- Stivom Simijanovićem, u stanu Miodraga-Dake Davidovića u Podgorici, ugovarao preuzimanje svih poslova u vezi sa švercom cigareta u Crnoj Gori. Prema transkriptima razgovora koje su tužilaštvo i policija dobili od Europola u junu prošle godine, Simijanović obavještava Vasovića da će imati sastanak sa “Vampirom (Davidović) u dogovoru sa Kovrdžavim (Abazović)"

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. septembar 2024 05:37