Дајковић у чамцу / - Дајковић у чамцу
06/12/2021 u 12:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Дајковић: Чамцем до вртића у 21. вијеку

Не занимају ме политички поени. Кад се ради о дјеци, нашим најмлађим суграђанима, политика више не игра никакву улогу, поручио је он

Предсједник Слободне Црне Горе Владислав Дајковић одазвао се позиву забринутих родиеља из подгоричког насеља Маслине који данима не могу повести дјецу до вртића због катастрофалног прилаза који је већ данима под водом.

Имајући у виду да је поменути прилаз, односно паркинг простор, заправо у надлежности Главног града, Дајковић се обратио и Градоначелнику Ивану Вуковићу:"Не занимају ме политички поени. Кад се ради о дјеци, нашим најмлађим суграђанима, политика више не игра никакву улогу. Ја само молим одлазећег градоначелника Ивана Вуковића да на кратко изађе из своје политичке кампање и ријеши проблем са којим се суочавају десетине породица у Маслинама".

-Сигуран сам да је родитељима важније да им дјеца буду сува, здрава и безбједна, него да се на новогодишње украсе троши скоро 200,000 еура. Вуковићу, буди човјек и ријеши овај велики проблем у најхитнијем року-наводи Дајковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. april 2024 10:44