Marko Kovačević / - ŽELJKO ŠAPURIĆ
04/07/2023 u 20:53 h
Nevena BulajićNevena Bulajić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Kovačević dao izjavu u CB Nikšić: Crna Gora je na ispitu, a nju ne čine samo simboli

On je kazao da svako ima svoje osobenosti i način verbalne komunikacije i svega ostalog i da ovo pokazuje dokle je stigla Crna Gora i da je neophodno da počne obrčunavanje sa mafijom

Nakon date izjave u policiji predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević obratio se javnosti.

– Građani Crne Gore mogu da vide da tužilaštvo fronta reaguje kad se nekome ne sviđa na koji način je neko ustao, u kom položaju drži ruke, a da imamo višednevna ćutanja kada su u pitanju pominjanja na primjer da Milo Đukanović prima po 300. 000 eura nedjeljno od švercera cigareta itd. Milo Đukanović još nije dao nikakvu izjavu povodom toga. Ja sam zbog toga što se nekome nije svidio moj položaj tijela i ruku morao da dam izjavu na zahtjev Osnovnog tužilaštva. Mislim da je sve vrlo jasno, ne bih se izjašnjavao o predmetu iz razloga jer je bezpredmetan  – kazao je Kovačević.

On je kazao da svako ima svoje osobenosti i način verbalne komunikacije i svega ostalog i da ovo pokazuje dokle je stigla Crna Gora i da je neophodno da počne obrčunavanje sa mafijom, jer ovo pokazuje da se obični ljudi maltretiraju zbog nebitnih stvari, a da mafja može da radi šta hoće.

– Neophodno je da promijenimo sistem vrijednosti i shvatimo da ovdje nije problem Marko Kovačević već je on izabran zato što se moji stavovi o dijelu teksta himne Crne Gore koje je napisao ratni zločinac Sekula Drljević i deklarisani fašista i podržavalac nezavisne države Hrvatske, pa su mislili u odnosu na to mogu da deklarišu sinoćnu priču i da oni koji se bave time ne treba da budu pozvani ni na kakvu odgovornost i da davaju izjavu a mi jer se nekome ne sviđa boja očiju, nacionalna ili vjerska pripadnost moramo da budemo procesuirani i da trpimo svaku vrstu građanskog maltertiranja – kazao je Kovačević.

On je dodao da je pozadina da se „Koaliciji Za budućnost Crne Gore“ onemogući da na osnovu rezultata koje je postigla na izborima uzme učešće u budućoj vladi i da je sada Crna Gora na ispitu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

13. maj 2024 20:49