/ - FOTO: SKRINšOT - YOUTUBE
02/07/2024 u 15:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Milatović: Moramo što prije postati punopravna članica EU zbog boljeg života svih građana

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović kazao je da je da moramo sve da uradimo kako bismo u narednom periodu što prije postali punopravna članica Evropske unije zbog boljeg života svih građana u Crnoj Gori.

- Upravo sam završio tročasovni razgovor sa predsjednikom Evropskog savjeta Šarlom Mišelom. Poruke su jasne i mislim da ih ne smijemo relativizovati i ne smijemo ih umanjivati. Došao sam ovdje da pošaljem jasnu poruku u ime građana Crne Gore, da Crna Gora ne smije da propusti ovu priliku koja nam se ukazala i da moramo sve da uradimo kako bismo u narednom periodu što prije postali punopravna članica Evropske unije zbog boljeg života svih građana u Crnoj Gori - kazao je Milatović nakon sastanka sa predsjednikom Evropskog savjeta Šarlom Mišelom.

Milatović - Mišel: Crna Gora ne smije prokockati priliku da uskoro postane punopravna članica EU

- Prenio sam i predsjedniku Mišelu uvjerenje, da su građani u Crnoj Gori oni koji su zainteresovani da Crna Gora što prije postane članica Evropske unije i da nikakvi mali partijski interesi ili partijske trgovine ne smiju tome da stanu na put. Evropska unija je naš strateški partner, naš prijatelj, zahvalio sam se gospodinu Mišelu na svemu štu su Evropski savjet sa svih 27 lidera, ali I Evropska komisija u prethodnom periodu uradili, kako bi Crna Gora prethodne sedmice dobila pozitivan IBAR i ovu priliku ne smijemo prokockati - dodao je on.

Istakao je da su to zajedničke  poruke oko kojih smo su složili predsjednik Mišel i on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

02. jul 2024 15:22