Јован Вучуровић / - Јован Вучуровић
07/06/2021 u 20:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ФОТО - ВИДЕО) Вучуровић: Србија није фашистичка земља

Катнић се запитао шта ће се догодити када побиједи антифашистичка Србија и да о томе треба да размисле лидери српских партија у Црној Гори

Посланик Нове српске демократије Јован Вучуровић реагујући на питање специјалног државног тужиоца Миливоја Катнића, упућено лидертима Срба у Црној Гори, на данашњој сједници Скупштине, је казао да се ради о својеврсном скандалу и да Србија није фашистичка земља како је тужилац рекао.

Катнић се запитао шта ће се догодити када побиједи антифашистичка Србија и да о томе треба да размисле лидери српских партија у Црној Гори.

Вучуровић се обратио предсједавајућем Алекси Бечићу наглашавајући да је требало реаговати на Катнићеве навиоде.

- Данас се овдје десио један својеврсни скандал пошто је господин Катнић казао да ће побиједити антифашистичка Србија. Дакле, за њега је данашња Србија фашистичка. Ипало је да он не може да сарађује са данашњим тужиоцем из Србије јер он долази из тих "фашистичких кругова". Он вјероватно чека да побиједи Драган Ђилас или неко други од тих "жутих", односно да чека да побиједи та навиодна антифашистичка Србија. Тиме је имплицирао да је данашња Србија фашистичка што је по мени невјероватан скандал, а то говори лик који долази из политике који промовише фашисту Секулу Дрљевића - рекао је Вучуровић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 12:58