/ - Фото: Скриншот
23/01/2022 u 20:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Зиројевић о изјави Братић: Црну Гору 2022. нећете претворити у БиХ 1991. године!

Због оваквих болесних умова, деведесетих година су гинули и Срби, и Бошњаци, и Хрвати и сви остали народи бивше нам државе, сматра он

Због оваквих болесних умова, деведесетих година су гинули и Срби, и Бошњаци, и Хрвати и сви остали народи бивше нам државе, сматра портпарол СДЦГ, Никола Зиројевић коментаришући вечерашњу изјаву Весне Братић.

-Данас Весна Братић, којој је Црна Гора нажалост  дала држављанство, посао, сигуран и топао дом, покушава, у сред наше државе, да нас пребраја на ове и на оне. Још је жалосније што је 41 посланик владајуће већине особи са оволико опасним, ретроградним ставовима дао функцију министарке у Влади Црне Горе и повјерио јој четири неизмјерно важна ресора која од ступања на функцију покушава уништити до темеља- наводи он.

Додаје:"Весни Братић у име већинске, нормалне и грађанске Црне Горе поручујем - ДА, све што се буде у Црној Гори одлучивало, одлучиваће се са Драгињом и Борисом, Дамиром и Ервином, Фатмиром, Ником и Генцијем, Владимиром и Милосавом и свима осталима, како год се звали".

-Оно што јој, такође, са сигурношћу могу рећи је да никад више болесни умови попут њеног неће доносити одлуке у овој држави. Не због вјере, не због нације, већ само и искључиво због тога што Црну Гору 2022. нећете претворити у БИХ 1991. године! Овим путем позивам и МУП Црне Горе да што хитније провјери да ли су се стекли услови да се Весни Братић одузме држављанство по сили закона. Уколико јесу, позивам их да то истог трена ураде! Ако је то тако, извињавам се грађанима БИХ, али мораћемо да вам је вратимо- поручује Зиројевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 08:14