/ Јован Вучуровић
08/09/2021 u 20:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вучуровић: Криминална хоботница Ђукановића мисли да може да прогони Србе

Преварили су се сви који су мислили да ће Резолуцијом о Сребреници ућуткати ДФ и српски народ да говори истину, навео је он

Посланик Демократског фронта Јован Вучуровић саопштио је да сви подржавају Марка Ковачевића и стоје иза његових ријечи

- Сви наши посланици и функционери подржавају оно што је Марко Ковачевић саопштио и сви ми стојимо иза њега. Међутим, криминална хоботница Мила Ђукановића, која је још увијек присутна у тужилаштву, мисли да може поново да прогони Србе, овог пута због изјава и ставова иза којих стоје и наши гласачи и читави српски народ. Преварили су се сви који су мислили да ће Резолуцијом о Сребреници и оркестрираним судјењима ућуткати ДФ и српски народ да говори истину. Разобличаваћемо на сваком мјесту лажи и покушаје да се сатанизује наш народ и његова борба, како је то кренуло у читавом региону- истакао је он.

Како је поручио, "превелики смо ми народ да би се повијали пред нашим противницима".

- И зато, нека се не чуде посланици који су гласали за резолуцију о Сребреници због неугодности које доживљавају на граници са Србијом, јер су тим чином покушали да понизе Србе и Србију и да нас прогласе нечим што никад нисмо били. Да не помињемо какве су још срамне потезе повлачили из ДПС у односу на Србију и српски народ. Са друге стране, у Црној Гори, њихово тужилаштво, којим командује Мило Ђукановић жели да кажњава функционере ДФ због изговорене ријечи- нагласио је Вучуровић.

Поручује да је под хитно потребна реформа судства и тужилаштва, као и процесуирање оних који прогоне људе због изговорене ријечи.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 23:27