/ foto: ivan petrović
15/10/2022 u 12:51 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučurović: Zabrana ulaska u CG Mandiću i Šijanu dokaz da ANB radi po nalogu Đukanovića

Treba dobro da razmisli Dritan Abazović u kakvoj se situaciji nalazi CG kada u njoj i dalje odluke donose kriminalni djelovi ANB i policije, naveo je on

Poslanik Demokratskog fronta, Jovan Vučurović, kazao je da je Crna Gora očigledno i dalje ima veliki problem sa djelovanjem ANB i drugih bezbjednosnih struktura koje umjesto da su reformisane nakon 30. avgusta i dalje funkcionišu pod kontrolom Mila Đukanovića i mafije.

- Po toj ,,logici", kao neprijatelje i dalje  targetiraju Srbe, njihove političke predstavnike, SPC, Srbiju... Upravo zbog toga su se na meti ove odmetnute kriminalne organizacije našli ambasador Srbije Vladimir Božović, a juce i bivši vrhunski sportisti Vladimir Mandić i Dane Šijan, koji nijesu stranci u CG, koji u CG imaju svoje nekretnine i potpuno legalne poslove. Međutim, neki strani plaćenik i agentura Kentera, i njegovo društvo iz policije su procijenili da su Mandić i Šijan opasni za ,,nacionalnu bezbjednost CG". Ali, zato, Đukanoviću i njegovoj posluzi opasnost za CG nijesu oni sa kojima je razvijao biznis trideset godina, poput italijanske Kamore, albanske mafije, pa do raznih drugih bjelosvjestskih kriminalaca koji su spas od zakona i sigurno utočište našli u CG pod okriljem predsjednika DPS- naveo je Vučurović.

Poručuje: "Treba dobro da razmisli Dritan Abazović u kakvoj se situaciji nalazi CG kada u njoj i dalje odluke donose kriminalni djelovi ANB i policije".

- I dobro bi bilo da odgovori da li je za njega normalno da su u CG dobrodošli kriminalci, a da se zabranjuje ulazak sportistima, književnicima, istoričarima, pjevačima, isključivo zato što su Srbi.  Nakon dolaska DF na vlast, kriminalci iz ANB i njihove gazde će biti procesuirani, jer Crnoj Gori nema budućnosti dok se tom zlu ne stane nogom za vrat i dok se hobotnica potpuno ne uništi. Crnoj Gori je neophodna nova ANB, reformisana, sa profesionalcima, a ne parapolitička i kriminalna organizacija koja funkcioniše u skladu sa interesima Mila Đukanovića i mafije- smatra Vučurović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 08:21