Са догађаја
03/08/2021 u 19:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вуковић: Политичке разлике су једно, елементарно васпитање нешто друго

На данашњој свечаности, нико од црногорских званичника није ни поменуо бившег премијера Марковића и његову Владу која је реализацију овог пројекта довела до пред сами крај, наводи он

Званично је отворен пут који повезује Подгорицу с Гусињем/Плавом. Сан генерација је досањан, поготово наших људи у дијаспори, сматра Иван Вуковић.

-Причао сам са њима о овом пројекту, и у Луксембургу и у Нјујорку... могу само да замислим колико су данас срећни- пише градоначелник Подгорице на свом фејсбук профилу.

-С друге стране, на данашњој свечаности, нико од црногорских званичника није ни поменуо бившег премијера Марковића и његову Владу која је реализацију овог пројекта довела до пред сами крај. Истовремено, иако пут повезује главни град и сјевероисточни дио земље, упућивање позивнице градоначелнику Подгорице за присуство свечаности било је експлицитно забрањено (знам и од кога)-наводи Вуковић.

Додаје да "поређења ради, на Дан независности, положили смо камен темељац за изградњу нове основне школе у Толошима".

-Пројекат се финансира из вриједне донације коју је обезбиједио Главни град. Влада Црне Горе, дакле, с тим нема никакве везе. Па ипак, поштујући чињеницу да је образовање у надлежности Владе, а не локалне управе, на свечаност сам лично позвао мин. Весну Братић. Нико из њеног министарства се тога дана није појавио. Политичке разлике су једно. Елементарно васпитање и институционална култура су нешто друго-закључује Вуковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

<p>Ilustracija</p>

MUP otvorio e-mail adresu za slanje upita i prigovora povodom lokalnih izbora u Budvi i Andrijevici Uoči izbora za odbornike u Skupštini opštine Budva, koji će se održati 26. maja 2024. godine, kao i izbora za odbornike u Skupštini opštine Andrijevica, koji će se održati 2. juna 2024. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova otvorilo je novu e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

25. april 2024 16:31