Бојан Зековић / - SDP
05/09/2021 u 13:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Зековић: Десантом на Цетиње НАТО хеликоптером је откривена срж политичких подјела

Умјесто звона Цетињског манастира, десант је испраћен пуцњевима, звуком хеликоптера, мирисом сузавца и укусом дубоке неправде, наводи Зековић

Социјалдемократска партија најоштрије осуђује безразложну и прекомјерну употребу полицијске силе коју је Вучићева марионетска власт спровела на до тада потпуно мирне протесте на Цетињу, саопштио је  Бојан Зековић Потпредсједник СДП.

-Свему је претходило доказано лажно и презира достојно “инфромисање” јавности од стране премијера Кривокапића о наводном бацању молотовљевог коктела на полицију. Десантом на Цетиње НАТО хеликоптером је откривена срж политичких подјела, сахрањено и људско и вјерско, а лажима о угроженој наводној религиозности Вучићеве послуге у Црној Гори оваквом службом одржано је опијело.Умјесто звона Цетињског манастира, десант је испраћен пуцњевима, звуком хеликоптера, мирисом сузавца и укусом дубоке неправде. Не смета то Вучићевој послузи у Црној Гори, важно је да су завриједили његове јавне честитке-наводи Зековић.

Додаје: "Ништа не открива суштину, као слика вјерског вође кога у богомољу довозе војним хеликоптером, а стотине полицајаца дугим цијевима и панцирним платном штите од људи за које каже да су његова браћа и којима би он требао проповиједати ријеч божију".

-Онај који жели бити митроплит црногорско-приморски, не може бити НАТО-хеликоптерски, нити српско-падобрански и све је без “достојан” њихов десант на Цетињски манастир. Владика Петар Петровић ИИ, који је заиста био достојан Цетињског манастира би рекао: “коме закон лежи у топузу трагови му смрде нечовјештвом-саопштио је  Бојан Зековић Потпредсједник СДП.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. septembar 2024 17:23