Никола Зиројевић / - Никола Зиројевић
03/06/2022 u 13:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Зиројевић: Абазовић преварио грађане, Влада да поништи одлуку о олакшаним условима за пријем у црногорско држављанство

Његове ријечи од 10. фебруара, да ће нова Влада поништити незакониту одлуку претходне по овом питању, биле су ништа друго до - обећање лудом радовање, наводи он

Предсједник Владе Дритан Абазовић, по ко зна који пут, није говорио истину и преварио је грађанке и грађане Црне Горе, саопштио је портпарол СД-а, Никола Зиројевић. 

-Његове ријечи од 10. фебруара, да ће нова Влада поништити незакониту одлуку претходне по овом питању, биле су ништа друго до - обећање лудом радовање. Наш претходни апел и подсјећање на његове ријечи, након што је изабран за премијера, наишле су на зид ћутања и изостанак било какве реакције. Не мари Абазовић што се овом одлуком у Црној Гори већ спроводи демографски и изборни инжењеринг у Црној Гори, очигледно зато што је то дио и његове агенде- наводи у саопштењу.

Додаје:"Потребно је у Црну Гору, на мала врата, мимо Устава и закона убацити што више људи из Србије и Републике српске, како би се шансе за побједу грађанске, процрногорске опције на изборима свеле на минимум, а Црна Гора претворила у 27. изборну јединицу. Ми ћемо, као што смо то били првог пута, на Богетићима, и сада бити највећи противници ове одлуке".

-Овим путем апелујемо на Владу да на првој сљедећој сједници поништи наведену одлуку која угрожава националне интересе наше државе. Од оних који су било са нама на Богетићима и другим мјестима када смо се против усвајања ове одлуке борили заједно, а сад су у Влади или је подржавају очекујемо, ако ништа друго, макар да не ћуте-закључује он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 12:27