фото: ЗИРОЈЕВИЋ / - фото: ЗИРОЈЕВИЋ
23/10/2021 u 17:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Зиројевић: Србија слободно нека задржи Кривокапића, овамо нам не треба ништа

- А тамо би могао да буде парох у неком селу и да живи живот из снова, боље се сналази него на државничким функцијама - закључује он

Испунила му се жеља, доживио је да као премијер оде у посјету Србији. До сад је ишао самоиницијативно, правио скандале, лобирао за митрополита и коначно је, након скоро годину дана, стигао позив који се не одбија. Идеално за завршетак мандата, поручио је портпарол Социјалдемократа Никола Зиројевић.

 - Предлажем протоколу Владе Србије да, умјесто химне Црне Горе која никакве везе са изабраним гостом нема, за премијера уприличе рефрен пјесме Дина Мерлина: “Један дан, један дан, само један дан, боже дај нам још један дан” која најбоље описује стање у његовој Влади - навео је Зиројевић.

С обзиром да Здравко броји посљедње дане на мјесту премијера Црне Горе, позива руководство Србије да га слободно задрже, јер како додаје Зиројевић, овамо нам не треба ништа.

 - А тамо би могао да буде парох у неком селу и да живи живот из снова, боље се сналази него на државничким функцијама - закључује он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

08. decembar 2021 12:24