danijel zivkovic / DPS
07/12/2023 u 00:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Živković: Partijski izbori demonstriraće koheziju i snagu DPS-a

To je prilika koju ćemo iskoristiti da predstavimo novu strategiju, pokažemo koheziju i pripremimo se za vrlo izvjesne političke promjene koje ćemo predvoditi, stvarajući evropsku Crnu Goru, rekao je Živković

Demokratska partija socijalista (DSP) iskoristiće stranačke izbore da predstavi novu strategiju, pokaže koheziju i pripremi se za vrlo izvjesne političke promjene koje će predvoditi, stvarajući evropsku Crnu Goru, poručio je vršilac dužnosti predsjednika DPS-a Danijel Živković.

Kako je saopšteno iz DPS-a, u Baru su sinoć održane sjednice Opštinskog i Izvršnog odbora partije, na kojima su razmatrane aktuelne društveno-političke teme i status pripremnih aktivnosti za unutarpartijske izbore.

Živković je na sjednicama ukazao da se bliže partijski izbori.

- To je prilika koju ćemo iskoristiti da predstavimo novu strategiju, pokažemo koheziju i pripremimo se za vrlo izvjesne političke promjene koje ćemo predvoditi, stvarajući evropsku Crnu Goru, rekao je Živković.

Na sjednici je, kako su naveli iz DPS-a, zaključeno da ta partija jeste i da će biti zdrava politička porodica u Crnoj Gori.

Živković je kazao da je danas svako dovoljno odgovoran da podnese odgovornost ako je učinio nešto negativno, ako je bilo loših praksi iz prethodnog perioda.

- Mi smo danas ovdje i spremni smo da ponesemo odgovornost čuvanja i vođenja države za bolji život svih građana Crne Gore, istakao je Živković.

Govoreći o popisu, Živković je rekao da je DPS još jednom pokazala svoju političku principijelnost i odlučnost da brani postulate demokratije u Crnoj Gori, koliko god se neki trudili da ih obesmisle.

On je kazao da su zahvaljujući DPS-u obezbijeđene mogućnosti pune kontrole procesa u okvirima Crne Gore.

- Pokazali smo da, kada za to postoje politička svijest i spremnost, u svojoj kući možemo dogovoriti sve i afirmisati vrijednosti za koje se i zalažemo, a to su multikulturalnost, multietničnost i multikonfesionalnost, kazao je Živković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 12:42