Милун Зоговић / - Милун Зоговић
30/12/2021 u 14:14 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Зоговић: Издајницима нас називају бивши гласачи ДПС-а који су због цркве гласали против Ђукановића

Није било ријетко да су жељели да на литијама буду у првим редовима, нама који никада нисмо и нећемо поклекнути, чак ни то није сметало - додаје он

Посланик Демократског фронта Милун Зоговић поручио је да их издајницима називају некадашњи гласачи ДПС-а и СД-а који су због Цркве преломили да гласају по први пут против Мила Ђукановића.

Он је на Фејсбуку написао да чита како су неки јуче (додуше занемарљива друштвена група, на нивоу статистичке грешке) олако користили термин "издаја", издајник итд.

 - Доминантан број мени познатих случајева чине некадашњи гласачи ДПС-а и СД-а који су због Цркве преломили да "гласају" по први пут против Мила Ђукановића а ми их објеручке прихватили као повратнике на прави и једини исправан пут, пут истине и правде и то без ријечи и приговора. Није било ријетко да су жељели да на литијама буду у првим редовима, нама који никада нисмо и нећемо поклекнути, чак ни то није сметало - додаје он.

Зоговић истиче да данас појединци из те категорије дају себи за право да лијепе етикете људима који немају мрљу у својим каријерама и који су када су се они продавали и издавали чојски и сојски сачували лучу отпора, чело у чело са тада моћним Ђукановићем а да им се око намрдило није.

 - Зато драги пријатељи који сте нам јуче лијепили такве етикете, поведите ви рачуна о себи да поново не залутате и превјерите. Што се нас тиче мирно спавајте и не брините, јер ми једноставно нисмо од тог соја, тако да ништа што је нечасно за нас не пријења. Зло би било да је другачије - закључио је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 13:14