Зоговић / - Фото: Иван Петровић Ипе
07/09/2021 u 10:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Зоговић: Катнић није ништа урадио да спаси ЦГ, иако је службено био на Цетињу

Треба приупитати Предрага Бошковића каква је била његова улога у покушају рушења уставног поретка, наводи функционер ДНП-а

Специјални државни тужилац Миливоје Катнић није ништа предузео да спашава Црну Гору када је она стварно била угрожена, иако је "службено" био на Цетињу, тврди функционер ДНП-а и предсједник Административног одбора Милун Зоговић. 

- Покушај рушења државе био је стваран. За разлику од имагинарног "државног удара" у режији Миливоја Катнића и тадашње режимске политичке полиције, претходних дана смо уживо пратили како организована криминална група покушава да спроведе насилну смјену власти користећи као непосредан повод вјерски обред- наводи Зоговић. 

Према његовим ријечима, организована криминална група је кроз субверзивне акције покушала да спроведе преврат.

- Овога пута Ваљда је требало да бившег министра одбране Предрага Бошковића приупита из којег су војног магацина гас маске дијељене по Цетињу и каква је и његова оперативна улога у покушају рушења уставног поретка и да ли је поред Веселина Вељовића и он један од главних организатора и оперативаца ове криминалне организације на чијем челу је Мило Ђукановић- закључио је Зоговић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 20:27