Јово Рабреновић / - ЛП
11/05/2021 u 14:55 h
Дан ПорталДан Портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Рабреновић: Скупштина за девет мјесеци није усвојила ниједан нови закон

Оно што додатно показуjе расуло коjе влада у наjвишем законодавном дому jесте да jе о чак седам закона одлучивано по два пута у овом кратком року, казао је Јово Рабреновић потпредсједник ЛП

Скупштина Црне Горе за осам мjесеци или 230 дана од конституисања ниjе усвоjила ниjедан нови закон, истакао је Јово Рабреновић, поТпредсједник Либералне партије.

–  У том периоду одржано jе девет засиjедања на коjима jе усвоjено само девет измjена закона или укупно 90 чланова. Оно што додатно показуjе расуло коjе влада у наjвишем законодавном дому jесте да jе о чак седам закона одлучивано по два пута у овом кратком року – наводи Рабреновић.

Он истиче да за ових осам мjесеци или 230 дана jедино што су миjењали jесу прописи коjима су обезбjеђивали личне бенефициjе и ухљебљења партиjских кадрова, без иjедне суштинске и системске промjене коjа омогућила напредак и просперитет грађанима.

– Очигледно jе да jе тренутна владаjућа већина навикла да у вишегодишњем боjкоту Скупштине, не ради ништа и не хаjе за грађане и jавност. Међутим, поставља се питање да ли су то промjене за коjе су грађани Црне Горе гласали, jе ли то боље сjутра коjе су обећавали или jе народ поново преварили jефтином демагогиjом. Док они причаjу приче, мjесеци пролази а грађани су у све већоj већоj кризи – закључио је Рабреновић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 12:16