/ Фото: UNSPLASH
02/06/2021 u 08:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

АМСЦГ: Добри услови за вожњу

Саобраћа се одвије по сувим путевима, а видљивост jе смањена по котлинама, саопштено jе из Ауто-мото савеза Црне Горе

 У Црноj Гори jутрос се саобраћа по сувим путевима, а видљивост jе смањена по котлинама, саопштено jе из Ауто-мото савеза Црне Горе.

Саобраћаj на путу Ђурђевића Тара – Моjковац, у мjесту Соколовина затворен jе за све врсте возила од осам до 11 и од 13 до 16 сати, због постављања заштитног плетива у сврху спречавања одрона.

Саобраћаj на путу Михаиловица – Пљевља биће обустављен од девет до 11 и од 13 до 15 сати због реконструкциjе те саобраћаjнице.

Саобраћаj на путу Рожаjе – Шпиљани биће обустављен од осам до 11 и од 13 сати и 30 минута до 16 сати и 30 минута, због реконструкциjе саобраћаjнице.

На путу Пљевља – Метаљка саобраћаj ће због реконструкциjе за све врсте возила бити обустављен од девет до 11 и од 14 до 16 сати.

Због изградње магистралног пута Цетиње – Никшић, саобраћаj на регионалном путу Цетиње–Чево биће обустављен од девет до 11 и од 13 до 15 сати, а у осталом периоду долазиће повремено до прекида саобраћаjа не дужих од 15 минута.

На магистралном путу Даниловград – Подгорица саобраћаj jе промиjењен са двосмjерног на jедносмjерни, уз повремене прекиде не дуже од 15 минута.

Саобраћаj на путу Шћепан Поље – Никшић, на дионици Заборjе – Jасеново поље, промиjењен jе са двосмjерног на jедносмjерни.

Због уређења шеталишта уз море уз магистрални пут М–1 дионица Мељине – Липци, локалитет Биjела –Каменари, режим саобраћаjа jе промиjењен са двосмjерног на jедносмjерни.

Саобраћаj на магистралном путу М–1 на дионици Дебели Бриjег – Мељине у мjесту Топла, промиjењен jе са двосмjерног на jедносмjерни, због радова поред пута.

На магистралном путу Подгорица – Рибаревина, због асфалитирања саобраћаjнице, возила саобраћаjу наизмjенично од седам до 19 сати.

На магистралном путу М–2 дионица Подгорица–Божаj због асфалтирања пута промиjењен jе режим саобраћаjа са двосмjерног на jедносмjерни од седам до 19 сати.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

25. septembar 2021 07:47