/ Опрез у вожњи - Pexels
07/06/2021 u 08:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

АМСЦГ: Опрезно због мокрих путева

Јутрос се у Црноj Гори саобраћа по мокрим путевима, саопштено jе из Ауто-мото савеза

У Црноj Гори jутрос се саобраћа по мокрим путевима, саопштено jе из Ауто-мото савеза Црне Горе.

Саобраћаj на путу Даниловград – Подгорица, на дионици од Команског моста до скретања за Марезу, због радова ће бити обустављен од 10 до 16 сати.

Саобраћаj на путу Михаиловица – Пљевља биће обустављен од 9 до 11 и од 13 до 15 сати због реконструкциjе те саобраћаjнице.

Саобраћаj на путу Рожаjе – Шпиљани биће обустављен од 8 до 11 и од 13 сати и 30 минута до 16 сати и 30 минута, због реконструкциjе саобраћаjнице.

На путу Пљевља – Метаљка саобраћаj ће због реконструкциjе за све врсте возила бити обустављен од 9 до 11 и од 14 до 16 сати.

Због изградње магистралног пута Цетиње – Никшић, саобраћаj на регионалном путу Цетиње–Чево биће обустављен од 9 до 11 и од 13 до 15 сати, а у осталом периоду долазиће повремено до прекида саобраћаjа не дужих од 15 минута.

Због уређења шеталишта уз море уз магистрални пут М-1 дионица Мељине – Липци, локалитет Биjела –Каменари, режим саобраћаjа jе промиjењен са двосмjерног на jедносмjерни.

Саобраћаj на магистралном путу М-1 на дионици Дебели Бриjег – Мељине у мjесту Топла, промиjењен jе са двосмjерног на jедносмjерни, због радова поред пута.

На магистралном путу Подгорица – Рибаревина, због асфалитирања саобраћаjнице, возила саобраћаjу наизмjенично од 7 до 19 сати.

Izdvojeno

01. avgust 2021 22:37