Мокри коловози, илустрација / - фото: UNSPLASH
20/07/2021 u 07:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

АМСЦГ: Саобраћа се по мjестимично мокрим путевима

Из АМСЦГ су казали да се током дана очекуjе поjачан интензитет саобраћаjа и савjетовали опрезно вожњу на путевима коjи су мокри

На већини путева у Црноj Гори саобраћаj jе jутрос умjереног интезитета, саопштено jе из Ауто мото савеза Црне Горе.

Они су казали да се током дана очекуjе поjачан интензитет саобраћаjа и савjетовали опрезно вожњу на путевима коjи су мокри.

На магистралним путевима М – 2 Подгорица – Сотонићи – Петровац, М-2 и М-2.4 гранични прелаз (ГП) Дебели Бриjег – Херцег Нови – Котор – Тиват – Будва – Бар – ГП Сукобин, саобраћаj jе забрањен од 17 до 22 сата, за теретна моторна чиjа наjвећа дозвољена маса прелази 7,5 тона.

На магистралном путу Подгорица – Цетиње – Будва саобраћаj jе забрањен од 17 до 22 сата, за теретна моторна чиjа наjвећа дозвољена маса прелази 7,5 тона.

“Ова забрана се не односи на возила са првенством пролаза, возила за одржавање путева и ПТТ инсталациjа, возила за помоћ на путу, специjална возила за превоз животиња, бетона и асфалтне масе, као и хладњаче коjе превозе лако кварљиву робу”, казали су из АМСЦГ.

Забрана се не односи ни на возила за превоз опасних материjа на диjелу магистралног пута М-2 од ГП Дебели бриjег преко Херцег Новог и Каменара до кружног тока у мjесту Липци.

Због Курбан баjрама, данас и сjутра се очекуjе поjачан интезитет саобраћаjа на магистралним путевима Розаjе - Спиљани и Пљевља-Метаљка, па неће бити тоталних обустава и саобраћаj се одвиjа уз минималне обуставе.

На магистралном путу М-6 дионица Михаиловица-Пљевља саобраћаj jе на мjесту радова регулисан семафорском сигнализациjом.

Због изградње магистралног пута Цетиње - Никшић, саобраћаj на регионалном путу Цетиње-Чево биће обустављен од девет до 11 и од 13 до 15 сати, а у осталом периоду долазиће повремено до прекида саобраћаjа не дужих од 15 минута.

Регионални пут Беране – Колашин, биће затворен за саобраћаj од десет до 16 сати, због асфалтирања.

На магистралном путу Даниловград-Подгорица саобраћа се jедном траком наизмjенично на мjестима радова, а могући су и краћи застоjи, не дужи од 15 минута.

Због радова на магистралном путу М-2 дионица Подгорица-Рибаревина, саобраћаj jе промиjењен са двосмjерног на jедносмjерни на мjесту радова од седам до 19 сати.

Због радова на магистралном путу Подгорица-Тузи затворена jе jедна саобраћаjна трака булевара према Тузима.

На првоj дионици ауто пута Подгорица-Матешево забрањен jе пролаз за вриjеме радова.

Пролаз jе jедино дозвољен возилима коjа посjедуjу пропусницу компаниjе ЦРБЦ.

На магистралном путу М-3 дионица Шћепан Поље – Даниловград због пресвлачења пута саобраћаj jе промиjењен са двосмjерног на jедносмjерни на мjесту радова.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

20. septembar 2021 17:19