Вакцинацијом до поклона донатора / фото: Лазар Ружић
12/07/2021 u 09:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Анонимни донатор награђуjе вакцинисане у Андриjевици и Рожаjама - услов да их дође двоjе из породице

Оваквим гестом анонимног донатора, очекуjемо и раст броjа имунизованих у овим општинама. Значаj имунизациjе jе огроман, како за здравље, тако и за економиjу државе, наводе из Службе за односе са jавношћу

Тим за успостављање инфраструктуре и праћење процеса масовне имунизациjе исказуjе велику захвалност анонимном донатору на поклон пакетима коjи ће бити дистрибуирани приликом вакцинациjе у двиjе општине. Како jе сам изабрао, те двиjе општине су Андриjевица и Рожаjе, а jедини услов коjи постоjи да би грађани добили поклон пакете jесте да их дође двоjе из исте породице да се вакцинише, наводе из Службе за односе са jавношћу ДЗ Подгорица.

- Оваквим гестом анонимног донатора, очекуjемо и раст броjа имунизованих у овим општинама. Значаj имунизациjе jе огроман, како за здравље, тако и за економиjу државе.

Jош jедном, jавно исказуjемо захвалност анонимном донатору, а од грађана ових општина очекуjемо да се jаве на вакциналним пунктовима. Такође, подсjећамо да су мобилни вакцинални пунктови спремни у свим општинама и да се грађани могу приjавити на већ обjављене броjеве телефона - Тим за успостављање инфраструтуре и праћење процеса масовне имунизациjе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

12. maj 2024 01:59