Бојан Божовић / - Министарство
28/09/2021 u 08:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Државни секретар честитао Међународни дан Бошњака

Бошњачки народ су одувиjек красили достоjанство, мирољубивост и поштовање демократских принципа, заснованих на међусобном уважавању и повезаности, наводи Божовић у честитки

Посебно ми jе задовољство да Вам у име Министарства правде, људских и мањинских права, као и у своjе име, упутим искрене честитке поводом 28. септембра, Међународног дана Бошњака, каже  државни секретар мр Боjан Божовић.

- Бошњачки народ су одувиjек красили достоjанство, мирољубивост и поштовање демократских принципа, заснованих на међусобном уважавању и повезаности. Узаjамно разумиjевање, солидарност и заjедништво су нам посебно потребни у овим временима.

Увjерен сам да ћемо заjедничким снагама, искреним приступом, отвореношћу и посвећеношћу, истраjати на путу  изградње демократског друштва у  Црноj Гори, уважаваjући културну, вjерску, jезичку и сваку другу разноликост Црне Горе, као њеног наjвећег богатства.

Стога, користим ову прилику да свим Бошњакињама и Бошњацима у Црноj Гори и диjаспори наjсрдачниjе честитам оваj значаjан празник - наводи државни секретар у честитки.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 15:39