илустрација - портал Дан / - илустрација - портал Дан
10/07/2021 u 07:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Избjегавати путовање у наjтоплиjем диjелу дана

Из АМСЦГ возачима су савjетовали да вожњу прилагоде условима на путу и да се због високих температура избjегава путовање у наjтоплиjем диjелу дана

На путевима у Црноj Гори фреквенциjа саобраћаjа jе умjерена, а током дана поjачана, саопштено jе из Ауто-мото савеза Црне Горе (АМСЦГ).

Из АМСЦГ возачима су савjетовали да вожњу прилагоде условима на путу и да се због високих температура избjегава путовање у наjтоплиjем диjелу дана.

Саобраћаj на путу Михаиловица - Пљевља биће обустављен од девет до 11 и од 13 до 15 сати због реконструкциjе те саобраћаjнице.

Саобраћаj на путу Рожаjе – Шпиљани биће обустављен од девет до 11 и од 13 сати до 15 сати, због реконструкциjе саобраћаjнице, а ван тих термина саобраћаj jе регулисан семафорском сигнализациjом.

Због асфалтерских радова на регионалном путу Беране – Колашин, у склопу реконструкциjе пута Лубнице – Jеловица, саобраћаj ће бити обустављен од десет до 16 сати.

На путу Пљевља - Метаљка саобраћаj ће због реконструкциjе за све врсте возила бити обустављен од девет до 11 и од 14 до 16 сати.

Због изградње магистралног пута Цетиње - Никшић, саобраћаj на регионалном путу Цетиње-Чево биће обустављен од девет до 11 и од 13 до 15 сати, а у осталом периоду долазиће повремено до прекида саобраћаjа не дужих од 15 минута.

На путу Плужине-Вирак због асфалтерских радова саобраћаj ће бити обустављен од девет до 12 и од 13 до 16 сати.

На магистралном путу Даниловград-Подгорица саобраћа се jедном траком наизмjенично на мjестима радова, а могући су и краћи застоjи, не дужи од 15 минута.

Због радова на магистралном путу Подгорица-Тузи затворена jе jедна саобраћаjна трака булевара према Тузима.

На магистралном путу М-2, дионица Подгорица-Рибаревина, због асфалтерских радова у оквиру инвестиционог одржавања пута промиjењен jе режим саобраћаjа са двосмjерног на jедносмjерни на мjесту радова од седам до 19 сати.

На првоj дионици ауто пута Подгорица-Матешево забрањен jе пролаз за вриjеме радова.

Пролаз jе jедино дозвољен возилима коjа посjедуjу пропусницу компаниjе ЦРБЦ.

На магистралном путу М-3 дионица Шћепан Поље – Даниловград због пресвлачења пута саобраћаj jе промиjењен са двосмjерног на jедносмjерни на мjесту радова.

На регионалном путу Р-1 дионица Троjица-Котор ради због одржавања брдске ауто трке саобраћаj ће бити обустављен од осам сати и 30 минута до 16 сати.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

26. septembar 2021 03:43