saobracajna guzva u Platijama / - SRDJA BOLJEVIC
17/07/2021 u 08:17 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Најбоље путовати у вечерњим или раним jутарњим сатима

Саобраћаj се обавља по сувим коловозима и уз мjестимично смањену видљивост по котлинама, фреквенциjа саобраћаjа jе умjерена, а током дана поjачана, саопштено jе из Ауто-мото савеза Црне Горе

На путевима у Црноj Гори саобраћаj се обавља по сувим коловозима и уз мjестимично смањену видљивост по котлинама, фреквенциjа саобраћаjа jе умjерена, а током дана поjачана, саопштено jе из Ауто-мото савеза Црне Горе (АМСЦГ).

Из АМСЦГ возачима су савjетовали да због високих дневних температура на дужа путовања крећу у раним jутарњим или вечерњим сатима и праве чешће паузе током вожње и да поштуjу правила саобраћаjа.

На магистралном путевима Подгорица – Сотоници – Петровац, ГП Дебели Бриjег –Х.Нови-Котор, М-2 Подгорица – Сотоници – Петровац 2. М-2 и М-2.4 ГП Дебели Бриjег – Херцег Нови – Котор – Тиват – Будва – Бар – ГПСукобин, саобраћаj забрањен од 17 до 22 сата, за теретна моторна циjа наjвеца дозвољена маса прелази 7,5 тона.

На магистралном путу Подгорица – Цетиње – Будва саобраћаj забрањен од 17 до 22 сата, за теретна моторна циjа наjвеца дозвољена маса прелази 7,5 тона.

“Ова забрана се не односи на возила са првенством пролаза ,возила за одрзавање путева и ПТТ инсталациjа ,возила за помоц на путу,специjална возила за превоз зивотиња,бетона и асфалтне масе, као и хладњаце коjе превозе лако кварљиву робу”, казали су из АМСЦГ.

Забрана се не односи ни на возила за превоз опасних материjа на диjелу маг.пута М-2 од ГП Дебели бриjег преко Херцег Новог и Каменара до кружног тока у мjесту Липци.

Саобраћаj на путу Михаиловица - Пљевља биће обустављен од девет до 11 и од 13 до 15 сати због реконструкциjе те саобраћаjнице.

Саобраћаj на путу Рожаjе – Шпиљани биће обустављен од девет до 11, од 13 сати до 15 сати и од 21 до 24 сата, због реконструкциjе саобраћаjнице, а ван тих термина саобраћаj jе регулисан семафорском сигнализациjом.

Због асфалтерских радова на регионалном путу Беране – Колашин, у склопу реконструкциjе пута Лубнице – Jеловица, саобраћаj ће бити обустављен од десет до 16 сати.

На путу Пљевља - Метаљка саобраћаj ће због реконструкциjе за све врсте возила бити обустављен од девет до 11 и од 14 до 16 сати.

Због изградње магистралног пута Цетиње - Никшић, саобраћаj на регионалном путу Цетиње-Чево биће обустављен од девет до 11 и од 13 до 15 сати, а у осталом периоду долазиће повремено до прекида саобраћаjа не дужих од 15 минута.

Због радова на регионалном путу Р-17, саобраћаj на дионици Чево-Ридjани биће тотално обустављен у терминима од девет до 12 сати и од 13 до 16 сати.

На магистралном путу Даниловград-Подгорица саобраћа се jедном траком наизмjенично на мjестима радова, а могући су и краћи застоjи, не дужи од 15 минута.

Због радова на магистралном путу Подгорица-Тузи затворена jе jедна саобраћаjна трака булевара према Тузима.

На магистралном путу М-2, дионица Подгорица-Рибаревина, због асфалтерских радова у оквиру инвестиционог одржавања пута промиjењен jе режим саобраћаjа са двосмjерног на jедносмjерни на мjесту радова од седам до 19 сати.

На првоj дионици ауто пута Подгорица-Матешево забрањен jе пролаз за вриjеме радова.

Пролаз jе jедино дозвољен возилима коjа посjедуjу пропусницу компаниjе ЦРБЦ.

На магистралном путу М-3 дионица Шћепан Поље – Даниловград због пресвлачења пута саобраћаj jе промиjењен са двосмjерног на jедносмjерни на мjесту радова.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 13:33