Питон на чањској плажи / - Твитер
04/08/2021 u 07:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Питон на плажи у Чању растјерао купаче

Власник је у једном моменту вјероватно процијенио да је питону топло јер је дан збиља био тропски те је пустио змију да гмиже

Општепознато је да гмизавци попут змија воле сунце и да их најчешће можемо срести у љетњим данима када оне измиле да се "сунчају". Међутим, до прије неки дан мало ко је чуо да је неко видио змију, уз то питона, на плажи. Обично виђамо змије у језерима и ријекама, на ливадама, у камењарима..., а сада ево и уз морску воду - на плажи.

Наиме, закупци плажа у Чању потврдили су да је у недјељу дошао човјек у ово туристичко мјесто и повео са собом кућног љумица -  питона. 

- Неки су се фотографисали са питоном. Власник је у једном моменту вјероватно процијенио да је питону топло јер је дан збиља био тропски те је  пустио змију да гмиже. То је изазвало реакције људи на плажи. Неки су се  уплашили. Човјек је након тога напустио плажу са својим љубимцем - казао је један од закупаца плаже у Чању. 

Многи су негодовали због довођења змије на плажу, али било је и духовитих коментара попут: "Кренула ташта на море", "Изгубила ми се бивша", "Чик јој наплати лежаљку" ...

Незванично се сазнаје да је власник питона у Чањ дошао из Подгорице.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:20