/ - Портал Дан
05/07/2021 u 07:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Путеви мjестимично мокри

У Црноj Гори jутрос се саобраћа по мjестимично мокрим путевима, а видљивост jе углавном добра, саопштено jе из Ауто-мото савеза Црне Горе

У Црноj Гори jутрос се саобраћа по мjестимично мокрим путевима, а видљивост jе углавном добра, саопштено jе из Ауто-мото савеза Црне Горе (АМСЦГ).

Из АМСЦГ возачима су савjетовали да вожњу прилагоде тренутном стању на путу и поштуjу правила саобраћаjа.

Саобраћаj на путу Михаиловица - Пљевља биће обустављен од 9 до 11 и од 13 до 15 сати због реконструкциjе те саобраћаjнице.

Саобраћаj на путу Рожаjе – Шпиљани биће обустављен од 8 до 11 и од 13 сати и 30 минута до 16 сати и 30 минута, због реконструкциjе саобраћаjнице, а ван тих термина саобраћаj jе регулисан семафорском сигнализациjом.

На путу Пљевља - Метаљка саобраћаj ће због реконструкциjе за све врсте возила бити обустављен од 9 до 11 и од 14 до 16 сати.

Због изградње магистралног пута Цетиње - Никшић, саобраћаj на регионалном путу Цетиње-Чево биће обустављен од 9 до 11 и од 13 до 15 сати, а у осталом периоду долазиће повремено до прекида саобраћаjа не дужих од 15 минута.

На магистралном путу М-3 Даниловград-Подгорица саобраћа се jедном траком наизмjенично на мjестима радова, а могући су и краћи застоjи, не дужи од 15 минута.

Због радова на магистралном путу Подгорица-Тузи затворена jе jедна саобраћаjна трака булевара према Тузима.

На магистралном путу М-2, дионица Подгорица-Рибаревина, због асфалтерских радова у оквиру инвестиционог одржавања пута промиjењен jе режим саобраћаjа са двосмjерног на jедносмjерни на мjесту радова од седам до 19 сати.

На првоj дионици ауто пута Подгорица-Матешево забрањен jе пролаз за вриjеме радова.

Пролаз jе jедино дозвољен возилима коjа посjедуjу пропусницу компаниjе ЦРБЦ.

На магистралном путу М-3 дионица Шћепан Поље – Даниловград због пресвлачења пута саобраћаj jе промиjењен са двосмjерног на jедносмjерни на мjесту радова.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

26. septembar 2021 23:18