/ Буди одговоран, фото: Лазар Ружић
07/06/2021 u 06:47 h
Andrijana Dabanović, Nataša SpaićAndrijana Dabanović, Nataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Сузана Тот и Андријана Божовић позивају: Буди одговоран, вакциниши се

Имам само ријечи похвале за професионално и љубазно особље Дома здравља Подгорица, каже Тот. Знам да jе медиjска пропаганда чудо али и даље желим да вjеруjем да људи раде за добробит човjечанства, истиче Божовић

Пјевачица Сузана Тот није имала дилему да ли да се вакцинише, па је то урадила 27. маја.

– Имам само ријечи похвале за професионално и љубазно особље Дома здравља Подгорица. Вакцинациjа jе била потпуно безболна и без нуспоjава. И раниjе сам знала да jе само питање тренутка када ћу то да урадим због броjних обавеза коjе имам. Међутим, како се полако ситуациjа нормализуjе, почели су и музички ангажмани, констатовала сам да треба што прије да се вакцинишем. Ипак сам jа неко ко jе у контакту са много људи и психа jедноставно другачиjе функционише кад смо свјесни да постоjи подлога имуног система – каже Сузана Тот, у изјави за "Дан".

image
Сузана Тот - архива

Сузана је у јулу прошле године прележала корону. Била је међу онима који се убрајају у асимптоматичне пациjенте.

– Тек након урађених налаза за проверу антитијела на Ковид-19, сазнала сам да сам имала вирус. Савјетуjем свим грађанима, због општег добра нашег друштва, да се што прије вакцинишу. Почело jе лијепо вријеме, сезона jе на вратима, а то подразумијева дружење са људима и пуно више контакта између свих нас. Да би што прије надокнадили пропуштено апелујем на све - буди одговоран и вакциниши се – поручила је Сузана Тот.

Вакцину је примила и њена колегиница Андријана Божовић. Прву дозу вакцине примила је прије мjесец дана, а ревакцинисала се недавно.

image
Андријана Божовић - архива

– Што се тиче бола ништа није страшно. Мало пецне и касниjе jе могуће осjетити како то мjесто боли, али већ сjутрадан jе све у реду. Свакако jе добро заштитити себе максимално, а самим тим и друге. Знам да jе медиjска пропаганда чудо али и даље желим да вjеруjем да људи раде за добробит човjечанства. Топло бих савjетовала вакцинацуjу – рекла је Божовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:33