Неморал у дјечјем парку у Подгорици / - Читалац портала Дана
23/06/2021 u 14:23 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) НЕМОРАЛ: Водили љубав у Дјечјем парку у Подгорици усред дана!!!

Све се догађало на клупи у парку гдје jе било дјеце са родитељима, а интересантно је да је овај неморални поступак прошао без реакције грађана, али отвара многа питања.

Нечувен скандал се догодио у Дјечјем парку, код Клиничког центра Црне Горе у Подгорици, гдје је један читалац портала Дана снимио двоје младих људи који на клупи воде љубав.

Све се догађало у сред дана, а у парку је било дјеце са родитељима. Интересантно је да је овај неморални поступак прошао без реакције грађана, али отвара многа питања. Прије свега како спријечити да се овако неморалне и нечувене сцене догађају пред очима наше дјеце и како санкционисати оне који ово раде.

Социолог Андрија Ђукановић каже да је овај случај заиста непримјерен јер се дешава на јавном мјесту које посјећују и родителљи са дјецом.

- Можда ће неко рећи да је данас све прихваћено и дозвољено али ипак морамо поставити односно поштовати неке границе. С друге стране млади данас све раније улазе у сексуалне односе. То више није табу као раније, ово је вријеме интернета, све је доступно. Тако да се дешава и нека врста сексуалне револуције и слободнијег понашања. Медији и друштвене мреже форсирају тај стил зивота гдје секс заузима важно мјесто. У сваком случају морали би упркос трендовима и промјенама да задржимо неки вид јавног морала и да водимо рачуна о понашању у јавности - каже Ђукановић.

image

Дјечји парк у подгорици

- Портал Дана

Психолошкиња Радмила Ступар Ђуришић каже да такво понашање на јавном мјесту није изненађење.

-Јако пуно људи се понаша импулсивно и инстиктивно. Све хоће сада и овдје. Ти људи не узимају у обзир контекст гдје је, да ли га ко гледа, да ли то некога узнемирава. Не. Он не мисли ни на кога осим на себе, на пуко задовољство, лични интерес и потребу. Он нема стрпљења да одложи рекацију ма колико природна била. Наше друштво је такво. Импулсивно и инстиктивно. Све се ради по принципу ја сам важан и битан, само треба мени да буде лијепо. Зо је тако на свим нивоима и зато ме не чуди да се овакве ствари догађају - каже за портал Дана Ступар Ђуришић.

Парадоксално је да се мјесто овог неморалног догађаја зове Дјечји парк и Дјечја улица.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 19:22