/ Илустрација
11/05/2021 u 12:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Нове мјере: Нема ограничења кретања, дозвољен међуградски саобраћај

На териториjи циjеле Црне Горе у цjелости се укида забрана кретања коjа jе важила од поноћи до пет уjутру. У цjелости се укида и забрана међуградског саобраћаjа коjа jе била на снази викендом - наводи се у саопштењу

Усљед повољног тренда епидемиолошке ситуациjе у Црноj Гори, од сјутра, 12. маjа, до четвртка, 20. маjа, важиће нове, либерализоване мjере, навели су из Министарства здравља.

- На териториjи циjеле Црне Горе у цjелости се укида забрана кретања коjа jе важила од поноћи до пет уjутру. У цjелости се укида и забрана међуградског саобраћаjа коjа jе била на снази викендом - наводи се у саопштењу.

Термин извођења музике уживо у баштама угоститељских обjеката помjера се за сат, и дозвољава се од 19 сати до 22 сата.

- Позивамо све грађане и привреднике коjи су показали завидну свиjест о значаjу очувања jавног здравља да наставе да поштуjу прописане мjере, а на све инспекциjе апелуjемо да jош ревносниjе обављаjу контроле - навели су из министарства.

Напомињу да ће, у случаjу погоршања епидемиолошке ситуациjе, поново и без одлагања бити актуелизоване забране међуградског саобраћаjа и временско ограничење слободе кретања.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 08:29