/ -SHUTTERSTOCK
03/09/2024 u 17:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Huawei za 10. septembar najavio veliki događaj

Predstavljanje mobilnog na trostruki preklop

Huaweijev smartphone na trostruki preklop o kojem se špekuliše već duže vrijeme biće predstavljen 10. septembra, ali to nije sve. Riječ je o velikom događaju, a najavni poster prikazuje uređaj s trostrukim preklopom, koji ima dvije suprotne šarke. Kao što je direktor Huaweija ranije obećao, smartphone će biti predstavljen u septembru, a sada je poznato da će to biti 10. septembar.

Međutim, to nije sve, jer drugi teaser najavljuje novu verziju električnog automobila Aito M9 s pet umjesto šest sjedišta. Takođe, mogli bismo vidjeti i dva smartwatcha, a to su Watch GT 5 i Watch D2 s novim TruSense hardverom.

Što se tiče smartphonea, detalja zasad nema, osim činjenice da će imati formu Z tipa. Sve ostalo je misterija, tako da zapravo nije poznato ni da li je riječ samo o prototipu koji će poslužiti tek za demonstraciju. Novi Aito M9 će vjerovatno biti sličan prethodnoj verziji, no ponudit će pet sjedišta. Flagship SUV je zajednički projekt kompanija Huawei i Seres, tehnološka kompanija ustupljuje HarmonyOS s glasovnim asistentom Celia, ekspertizu u procesorima, LiDAR senzore i tehnologiju za prepoznavanje lica, koja se koristi za pokretanje vozila. Takođe, brine se i za druge ključne komponente.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 09:33