/ - FOTO: UNSPLASH
17/04/2023 u 13:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Instagram redizajnirao uređivanje Reelsa

Reels je dobio editor novog izgleda koji je dostupan širom svijeta za uređaje s iOS-om i Androidom, a koji povezuje klipove, zvuk, stikere i tekst

Društvena mreža Instagram redizajnirala je svoju aplikaciju, odnosno Reels, čime se korisnicima želi olakšati uređivanje i objavljivanje tog sadržaja.

Kompanija Meta je saopštila da redizajn olakšava uređivanje reelsa, odnosno poravnavanje i tempiranje njegovih elemenata, a najavila je i nove alate za uređivanje u cilju smanjenja dominacije TikToka.

Kreatori reelsa koji žele postati viralni i graditi svoju publiku na Instagramu moći će pregledati najbolje zvukove i hashtagove na onome što Meta naziva "destinacijom trendova".

Reels je dobio editor novog izgleda koji je dostupan širom svijeta za uređaje s iOS-om i Androidom, a koji povezuje klipove, zvuk, stikere i tekst.

U međuvremenu Instagram nadograđuje stranicu Reels Insights kako bi kreatori dobili bolji uvid u performanse svojih klipova.

Također, Instagram proširuje monetizaciju poklona na više zemalja uključujući Australiju, Kanadu, Francusku, Meksiko, Novi Zeland i Veliku Britaniju. Kreatori će moći ds vidje ko im je poslao poklon, kako bi se mogli zahvaliti svojim fanovima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. oktobar 2024 07:44