/ - FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM
17/01/2022 u 14:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) "Принципи" усред ноћи послали поруку Вељи Невољи: НЕ ВИДЕ ВАС, А ИПАК СЕ ПЛАШЕ

Припадници групе су упаљеним бакљама формирали огромно слово "Б" чиме су показали оданост Беливуку и Будимиру

Навијачка група коју је предводио Марко Будимир, један од најистакнутијих чланова  криминалне организације и један од најближих сарадника Веље Невоље, обиљежила је другу годишњицу оснивања, пише Курир.рс.

Припадници групе су упаљеним бакљама формирали огромно слово "Б" чиме су показали  оданост Беливуку и Будимиру. Аакцију на искључењу за Пупинов мост су снимали дроном, а неизбјежан је био и велики ватромет.

-Не брини, чује се глас са лијеве стране наше, не виде вас, а ипак се плаше - пише у објави навијача на друштвеним мрежама.

Марко Будимир, високорангирани члан клана Вељка Беливука и Марка Миљковића, оптужен за четири брутална убиства, подсјетимо, прије неколико дана рођендан је прославио иза решетака, а припадници клана који су на слободи су приредили славље.

-На твој рођендан "лијева страна" плаче. Нема вође да грмимо још јаче - наведено је у објавама на више Инстаграм страница које подржавају Вељу Невољу и његову навијачку групу "Принципи" под чијим параваном је клан чинио монструозна кривична дјела.

То није први пут од хапшења клана да се организују овакве прославе рођендана припадницима који су иза решетака.

У марту прошле године "Принципи" су славили и рођендан Марка Миљковића и то поред графита који се налази у близини куће Здравка Радојевића који је био једна од жртава криминалне групе. Мурал посвећен Здравковом преминулом брату прекречили су и нацртали графит своје групе, а потом су поставили транспарент и направили бакљаду за Миљковића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 23:00