Ервин Ибрахимовић / - Фото: Срђан Бољевић
07/11/2021 u 15:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ибрахимовић честитао Фејзићу: Увјерен сам да ћете и даље јачати Исламску заједницу

Инфраструктура Исламске заједнице, како истиче, значајно је унапријеђена, а проширена је и њена вјерска, образовна и одгојна дјелатност у свим дијеловима Црне Горе

Предсједник Бошњачке странке Ервин Ибрахимовић, упутио је честитку Рифату еф.Фејзићу поводом реизбора за реиса Исламске заједнице у Црној Гори.

 - Поштовани реисе, честитам вам реизбор за реиса Исламске заједнице у Црној Гори, увјерен да је то најбоља потврда Ваше посвећености афирмацији правих вриједности ислама и значаја Исламске заједнице у Црној Гори. Данас је Исламска заједница фактор стабилности и просперита у Црној Гори, важан чинилац у друштвеном животу наше државе, институција која окупља и која симболизује јединство међу вјерницима. Велике заслуге за то припадају Вама и начину на који сте водили заједницу у претходном периоду - навео је Ибрахимовић.

Инфраструктура Исламске заједнице, како истиче,  значајно је унапријеђена, а проширена је и њена вјерска, образовна и одгојна дјелатност у свим дијеловима Црне Горе.

 - Увјерен сам да ћете и у новом мандату наставити да Исламску заједницу чините још снажнијом и јединственијом, на добробит свих припадника исламске вјере и свих грађана Црне Горе - наводи се у честитки Ибрахимовића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 22:57