Maraš Dukaj / - FOTO: MINISTARSTVO JAVNE UPRAVE
30/03/2024 u 10:54 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dukaj uputio čestitku: Uskrs da osnaži svijest i podstakne da činimo dobra djela

Ministar javne uprave, Maraš Dukaj, čestitao je Uskrs nadbiskupu barskom i apostolskom upravitelju Kotorske biskupije monsinjoru Roku Đonlešaju, sveštenstvu, svim pripadnicima katoličke vjeroispovijesti kao i onima koji po gregorijanskom kalendaru slave najveći hrišćanski praznik.

- U ime Ministarstva javne uprave kao i u svoje lično ime, koristim priliku da svima vama čestitam Uskrs, uz najsrdačnije i najljepše želje. Ovaj veliki praznik nas uči, da ljubav i nada imaju energiju koju ne može zaustaviti nijedna sila koja potiče od drugih motiva - kazao je Dukaj.

Neka nam Uskrs, trijumf pobjede života nad smrću, osnaži svijest i podstakne našu akciju da činimo dobra djela, da štitimo jedni druge i da unapređujemo zajednicu, radi našeg dobra i dobra onih koji poslije nas dolaze, dodaje se u čestitki.

- Nada i dobrota su simbol Uskrsa i svjetlost dobrote među ljudima. Neka takve budu i naše veze. U tom duhu želim Vam srećan ovaj veliki praznik, da ga provedete u zdravlju, a da zadovoljstvo svih nas bude zajedničko ostvarenje punog prosperiteta - poručio je ministar Dukaj.

Uskršnja poslanica nadbiskupa barskog Đonlešaja: Društva urušena korupciјom stvorila nepravedne sisteme

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 21:45