Будући школарци поздравили се са васпитачима / Дан
17/05/2022 u 08:02 h
A. Dabanović, M.VuјisićA. Dabanović, M.Vuјisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) ЈПУ „Љубица Поповић” прославила 63. рођендан: Љубав се множи када је дијелиш

У програму је учествовало око 730 дјеце из васпитних јединица „Љубица Поповић”, „Сунцокрили”, „Осмијех”, „Палчица”, „Лане”, „Звјездице”, „Бајка”, „Пчелица” и „Сунце”

Не постоји ништа што доноси веће задовољство од срећног и насмијаног дјетета, и баш такви су јуче били малишани Јавне предшколске установе „Љубица Поповић“ који су славили дан вртића. На централној прослави 63. рођендана установе, организованој на Стадиону малих спортова, учествовало је око 730 дјеце из васпитних јединица „Љубица Поповић“, „Сунцокрили“, „Осмијех“, „Палчица“, „Лане“, „Звјездице“, „Бајка“, „Пчелица“ и „Сунце“. Генерације дјеце су у овој установи стекле прва пријатељства, научиле да брину за другог, шта је то поштовање, љубав, али и да кажу оне чаробне ријечи - молим, извини, хвала, изволи.

Ова свечаност била је још значајнија јер су васпитачи испратили малишане, који ће од септембра сјести у школске клупе.

– Данас имамо разлог за двоструко славље јер славимо 63. рођендан вртића, а нашим будућим школарцима желимо срећан полазак у школу. Мото прославе је „Хвала ти много вртићу мио, извор сазнања наших си био“. На Стадиону малих спортова биће око 730 дјеце који ће извести разне пјесме, кореографије, рецитоваће пјесмице и како игром и пјесмом како то приличи деци и нашој установи обиљежити овај дан – рекла је Маја Патковић, координатор вртића „Љубица Поповић“.

image

Рођендански плес

Дан

Рођенденској прослави присуствовао је и Шанта Панта са којим су дјеца пјевала пјесму „Љубав“ и који је најбољим глумцима који су освојили прво мјесто на фестивалу драмских стваралаштава за дјецу „Фестићко“ уручио дипломе.

Програм је симболично завршен стиховима Душка Радовића „крајеви се потроше, почеци увијек трају, почетак - ето шта је на крају“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 06:43