Nataša Spaić / -
30/03/2024 u 11:01 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte priloge da li je došlo do raspleta ili zapleta političke krize u vladajućoj većini, koji su direktori preduzeća i ustanova imenovani na puni mandat, kako je bilo na maskenbalu vrtića "Suncokrili"

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte prilog da li je došlo do raspleta ili zapleta političke krize u vladajućoj većini, koji novi odbornički klub je dobila Skupština Glavnog grada, te koji politički subjekti su potpisali memorandum o zajedničkom djelovanju i šta o njemu misli Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice. Pogledajte prilog koji su direktori preduzeća i ustanova imenovani na puni mandat, ko je podnio ostavku u Savjetu Gradske TV, i zbog čega je gradonačelnica Olivera Injac upozorila Pozorišni savjet Gradskog pozorišta.   

Donosimo akcente sa sjednice Skupštine Glavnog grada koja nije uspjela da se održi 25. marta, ali je to učinjeno 27. marta. Ekipa "Dana" ispratila je maskenbal vrtića "Suncokrili", tu je i prilog o pilot projektu Sekretarijata za komunalne poslove kojim su obuhvaćeni lokali iz Bokeške i Njegoševe ulice. Tu su i prilozi iz gradskih preduzeća - građani se do 1. aprila mogu priključiti na vodovodnu mrežu, a preduzeće Pogrebne usluge planira gradnju 220 grobnica za čiјu gradnju je izdvojilo 350.000 eura.

Donosimo i prilog o prvim lastama koje su stigle u Podgoricu, a priču o njima priča ornitolog Darko Saveljić

 

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 14:15