Аца Лукас / - Принтскрин
14/07/2021 u 21:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Аца Лукас игра себе у сериjи Кафана на Балкану, његовог оца тумачиће Мима Караџић

Сериjа ће имати 12 епизода, а снимање би требало да почне средином септембра

На jесен креће снимање сериjе о животу Аце Лукаса "Кафана на Балкану", коjа ће се снимати по његовоj аутобиографскоj књизи "Ово сам jа". Jедна од главних улога припашће управо Лукасу, коjи ће глумити себе, а његовог оца Вуксана Вуксановића тумачиће Мима Караџић, сазнаjе Курир.

Иако jе корона вирус утицао на рад естрадних уметника, чини се да Лукас никада ниjе имао више проjеката него баш у овом периоду. Почетком године изашао jе његов нови албум, коjи jе поклонио своjоj публици како би се мало опустили током коронавируса. Прије неколико недеља Аца jе промовисао своjу књигу, а Курир jе био и на снимању сериjе "Авионџиjе", у коjоj пјевач има главну улогу. Кренуле су гласине да Лукас снима аутобиографску сериjу по књизи " Ово сам jа", што су они и проверили. Према њиховим сазнањима, радња сериjе биће његов комплетни живот, оца у сериjи ће глумити Мима Караџић, док ће гостуjућу улогу имати Кристина Киjа Коцкар. Сериjа ће имати 12 епизода, а снимање би требало да почне средином септембра.

Како би открили детаље о серији Курир је контактирао продуцента сериjе Сашу Мирковића.

Истина jе за сериjу, jош jе рано да причам о глумцима, кастинг ће бити средином августа. Не бих лицитирао са именима jер се jош нисам договорио све са Ацом и Вањом Булићем, коjи пише сценарио - рекао нам jе Мирковић. Спекулациjе да ће Аца у сериjи тумачити самог себе почеле су када jе он jедном приликом за медиjе изjавио да би њега ретко ко могао да одглуми и да би он то наjбоље урадио, казао је Мирковић за Курир.

Ако се узме у обзир да ће се сериjа снимати по садржаjу књиге, вјеруjемо да ће продуценти наћи глумце коjи ће адекватно представити Лепу Брену, Соњу Лазетић, Ану Севић и многе друге jавне личности о коjима jе Аца искрено писао у своjоj аутобиографиjи.

Они су ступили у контакт и са Ацом, коjи ниjе желио да улази у детаље овог проjекта.

– Не знам jош ништа о томе, затекли сте ме. Jавићемо вам на вријеме ко ће кога да глуми - рекао им jе таjанствено Лукас.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 11:53