/ - ПЈЕВАЧИЦА АДЕЛ
30/01/2022 u 23:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Адел због љубавних проблема отказала концерте

Аделе је плакала и није могла да заврши ниједну пробу. Непрестано је била на вези с Полом. Гласно је викала и јецала. Једва да је вјежбала јер је доживјела слом, тврди извор

Прије десет дана пјевачица Адел је објавила да октазује све концерте у Америци због пандемије корона вируса, али сад се шушка да је разлог неодржавања концерата њен дечко Рич Пол.

Наиме, Аделе је требала да наступа у Лас Вегасу од јануара до априла и бројни обожаватељи су већ купили своје карте. Први у низу концерата отказала је дан пре наступа, што је изазвало огромно незадовољство.

Миррор пише да је Аделе отказала серију концерата због љубавне драме са спортским агентом Ричом Полом.

Извори за стране медије тврде да је Аделе плакала током проба и прекидала их како би могла да телефонира с Полом, због наводних љубавних проблема које тренутно имају.

"Аделе је плакала и није могла да заврши ниједну пробу. Непрестано је била на вези с Полом. Гласно је викала и јецала. Једва да је вјежбала јер је доживјела слом", тврди извор, преноси Нова.рс.

Одмах након отказивања концерата, папараци су усликали пјевачицу како се укрцава на авион за Лос Анђелес, гдје живи њен дечко.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 21:42