фото: Информер / - фото: Информер
03/12/2021 u 11:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ана Бекута отказала све наступе и емисије

Фолк звијезда се захвалила свима који јој пружају велику поршку

Пјевачица Ана Бекута смогла је снаге да се огласи након што је сахрани свог дугогодишњег партнера Милутина Мркоњића.

Фолк звијезда се захвалила свима који јој пружају велику поршку:

- Поштована српска јавности, драги пријатељи и колеге, моја вољена публико. Хвала вам на великој подршци коју сте ми пружили у најтежим данима мог живота. Хвала за сваку поруку, позив и израз саучешћа који сам примила откако нас је Милутин напустио. Захваљујем се посебно особљу Инстутута за кардиоваскуларне болести "Дедиње" проф. доктору Миловану Бојићу који је био на челу тима, држао их у "борбеном строју" мјесец дана и заиста дао све од себе у борби за Милутинов живот. Хвала и СПС-у на организацији сахране и на великој подршци коју су нам пружили - стоји у Анином саопштењу.

Она је поручила да у наредном периоду неће имати наступе

- Одлучила сам да се повучем из јавности. Отказујем све наступе који су били заказани током децембра. Отказујем све интервјуе, емисије и програме у којима је требало да учествујем и извињавам се организаторима истих. О новогодишњим наступима у Требињу и Бањалуци јавност ће бити обвијештена накнадно.

Бекута је замолила медије да реално извјештавају о њеном животу

- Медије још једном молим да професионално раде свој посао, не измишљају приче и интриге које се нису десиле те да поштују моју приватност у овом тешком периоду. Највише хвала вама, моја драга публико. Ви сте, уз моју породицу и пријатеље, моја највећа снага - написала је она.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 16:33