anastatija r / - ANASTATIJA R
06/04/2022 u 10:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Анастасија Ражнатовић: Надам се да ме отац гледа и да је поносан

На питање магазина – да ли су јој мушкарци досадили, јер је цијели свој одрасли живот у дугим и озбиљним везама, Анастасија је рекла – не

Популарна млада пјевачица Анастасија Ражнатовић, ћерка пјевачице Светлане Ражнатовић Цеце и Жељка Ражнатовића Аркана, дала је интервју за нови магазин "Сторy", у којем је причала о својој каријери, љубави, али и истакла да јој недостаје отац.

 - Увијек је присутно у мени то да ми отац фали, али исто тако сам научила да прихватам стварност и да живим свој живот, тако да ако ме он гледа буде поносан, рекла је Анастасија за „Сторy„.

На питање магазина – да ли су јој мушкарци досадили, јер је цијели свој одрасли живот у дугим и озбиљним везама, Анастасија је рекла – не.

- Далеко од тога. Увек сам отворена за љубав и за лијепа осјећања. За мене је љубав нешто најљепше на свијету, рекла је она.

Рекла је и да не би много ствари мијењала у свом животу.

- Не бих мијењала претјерано много ствари. Једино бих промијенила неке околности, а нека пријатељства не бих започињала олако - рекла је пјевачица.

Анастасија Ражнатовић се такође дотакла и перцепције жена у јавном послу.

- Од жена које се баве јавним послом очекује се да увек буду нашминкане, насмијане, лијепо обучене, згодне, срећне. Од рођења ми је живот под будним оком јавности, тако да су сви имали прилике да испрате и када сам била пунија, мршава и бројне друге ситуације. Међутим, колико год да су очекивања од жена у шоу бизнису висока, треба бринути само о томе како се ви осећате у вези са собом и да чините ствари које вас усрећују. Не водим рачуна о себи да би ме неко други хвалио, већ јер се лепше осећам због тога", рекла је она за "Сторy".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 20:32