/ Фото: Марко Ристић
31/07/2021 u 12:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Антигенски тест на Лејк фесту бесплатан уз тродневну карту

За посјетиоце који посједују једнодневну карту цијена теста износиће симболичних два еура

Након што је ИЈЗ јуче објавио нове мјере, огласили су се из организације Лејк феста у Никшићу, наводећи да ће поштовати све прописе, а сви посјетиоци су дужни уз потврде покажу личну карту или пасош.

- Уколико неко од посјетилаца не посједује ниједан од горе наведених докумената за њих ће бити обезбијеђено да на лицу мјеста одраде брзи антигенски тест. Уз тродневну карту тест се ради бесплатно. За посјетиоце који посједују једнодневну карту цијена теста износи симболичних два еура. Због свега горе наведеног апелујемо на посјетиоце да дођу раније, како би се избјегле гужве и како би сви уживали у овогодишњем програму Лејк феста- поручују организатори. 

Подсјетимо, нове мјере прописују да ће фестивалима моћи да присуствују само вакцинисани или они који приложе потврду да су прележали вирус, или имају негативан ПЦР тест. 

image
Фото: Фејсбук

Лејк фест ће се одржати од 5. до 8. августа на Крупачком језеру, а наступиће Хладно пиво, Гоблини, Еyесбурн, Бјесови, Исказ, Мортал Kомбат, Сикс Пек, Саншајн, Зостер, Дејан Петровић, Рудолф, Ритам Нереда, Штрајк Мозга, Парампашчад и Никола Врањковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

19. septembar 2021 23:52