FOTO: KURIR PRINTSCREEN
24/08/2021 u 13:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бјелогрлић признао да је претукао Гагу: Саслушање трајало три сата, пуштен да се брани са слободе

Антонијевић је прије извјесног времена оптужио Бјелогрлића да му је почетком 2016. године нудио мито да подржи филм "Јесен самураја", што је Бјелогрлић демантовао, уз тврдњу да је преписка лажирана

Глумцу и редитељу Драгану Бјелогрлићу после јутрошњег саслушања у нишком Тужилаштву није одређен притвор, јавља Курир.рс.

Како се сазнаје, он је у току трочасовног саслушања и давања исказа у нишком Тужилаштву признао напад на редитеља Предрага Гагу Антонијевића с којим се у току ноћи између недеље и понедељка сукобио у нишком хотелу Амбасадор.

Бјелогрлић се по изласку из Тужилаштва обратио медијима захваливши се нишкој полицији и Тужилаштву на професионалности, те додао да му је жао што је насјео на провокације, што их није достојанствено издржао као и што се све то догодило.

Бјелогрлићев адвокат је додао да код глумца нису пронађене никакве психоактивне супстанце на шта је глумац потом додао да је те вечери у ствари кренуо у ве-це а да је онда одреаговао на провокације.

Наиме, Бјелогрлићу је данас решењем Основној јавног тужллашта у Нишу након саслушања укинута мјера задржавања и пуштен је да се у даљем току поступка брани са слободе.

- У потпуности је признао извршење кривичног дјела и изразио жаљење. Имајући у виду такву врсту одбаране тужилаштво је одлучило да му укине меру задржавања - рекао је портпарол Вишег јавног тужилаштву у Нишу Владимир Станојевић.

Саслушање Бјелоглића почело је око десет часова у Основном јавном тужилаштву у Нишу поводом сумњи да је у понедељак рано ујутру више пута по глави ударио редитеља Предрага Антонијевића у нишком хотелу "Амбасадор", речено је у тужилаштву. Њему је било одређено задржавање до 48 сати због напада, а данас након саслушања укинута је мјера задржавања и пуштен је да се у даљем току поступка брани са слободе.

Антонијевић је прије извјесног времена оптужио Бјелогрлића да му је почетком 2016. године нудио мито да подржи филм "Јесен самураја", што је Бјелогрлић демантовао, уз тврдњу да је преписка лажирана.

(Kurir.rs)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 16:26