бразилац са женама / - фото: Инстаграм
14/04/2022 u 13:50 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бразилац живи с девет жена: Jедна ме напушта jер jе себична, али jа доводим двиjе нове умjесто ње

- Хтjела је да ме има само за себе. То jе jако себично од ње. Све jе боље кад се диjели - започиње причу Бразилац

Артхур О Урсо постао jе свjетски познат прошле године након што jе с бразилским медиjима подиjелио детаље свог необичног живота... Оваj мушкарац у вези jе с чак девет дjевоjака, коjе назива своjим супругама, али jедна ће ускоро напустити 'гниjездо'.

- Хтjела је да ме има само за себе. То jе jако себично од ње. Све jе боље кад се диjели - започиње причу Бразилац, коjи ради као модел, али и као глумац у филмовима за одрасле...

- Ниjе ми имало никаквог смисла то што ми jе рекла. Говорила jе да jоj недостаjу моногамне везе одjедном. Био сам jако тужан, али jош више шокиран њеним изговорима. Моjе друге супруге су уз мене. Мисле како jе ушла у ову везу због авантуре, а не стварних осjећања - тврди Артхур. 

Он jе службено у браку с Луаном Казаки, али се на церемониjи прошле године 'оженио' и за осталих осам дама. То jе описао као своj начин побуне против 'досадне моногамиjе'.

Према фотографиjама на његовим друштвеним мрежама, друштво се воли опуштати у своjоj вили уз велике количине пице и сладоледа. Њему то ниjе проблем да финансира, jер тврди да мjесечно заради и до 70.000 долара разним манекенским ангажманима и врућим снимцима.

- Нећу одмах да тражим нову супругу, али с временом планирам да имам jош двиjе. Одувиjек ме фасцинирала та броjка десет. Тренутно имам само jедно диjете, али волио би да имам по jедно са сваком од своjих жена. Све их jеднако волим и не би било поштено да само неке од њих буду маjке моjе дjеце - каже Артхур.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 09:15