Britni Spirs / Instagram
07/07/2023 u 17:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) Britni Spirs dobila šamar od strane obezbjeđenja NBA igrača Viktora Vembanjamom

Pjevačica je objasnila kako se osjeća povodom šokantnog događaja, rekavši da traumatična iskustva za nju nisu ništa novo

Bivša pop-princeza Britni Spirs (41) konstantno je tema kontraverzi, a nedavno je čak i fizički napadnuta. Naime, Britni je sa svojim mužem bila na odmoru u Las Vegasu, kada je zapazila košarkaša čiji je veliki fan.

Britni je željela da se uslika sa NBA igračem San Antonio Sparsa - Viktorom Vembanjamom (19), kada je doživjela veliku neprijatnost.

image

Britni Spirs

Instagram printcsreen/ britneyspears

Kako izvori za Dejli mejl navode, zvijezda je igrača potapšala po ramenu, kada je joj je jedan od članova njegovog objezbeđenja udario šamar.

Kako TMZ navodi, od siline udarca Spirsova je pala na zemlju, a takođe su joj pale naočare sa lica. Jedan od očevidaca tvrdi da je Britni prišla Viktoru, i obratila mu se na britanskom akcentu riječima:

‘‘Izvinite gospodine, izvinite‘‘, prije nego što je povikala ‘‘Ovo je prokleta Amerika!‘‘ a onda je uslijedio šamar.

Britni je na svom Instagram profilu, povodom nemilog događaja napisala sljedeće:

- Traumatična iskustva nisu nova za mene, jer sam ih imala puno. Nisam bila pripremljena za ono što mi se desilo prošle noći. Prepoznala sam sportistu u lobiju mog hotela, dok sam išla na večeru. Kasnije sam otišla u drugi restoran i vidjela ga ponovo. Odlučila sam da mu priđem, i čestitam mu na uspjehu. Bilo je stvarno glasno, pa sam ga tapnula po ramenu da mu privučem pažnju. Njegovo obezbjeđenje mi je onda lupilo šamar, pred svima. Skoro me oborivši dok su mi naočare pale.

- Okružena sam ljudima stalno, Baš te noći, bila sam okružena sa bar 20 fanova. Moje obezbjeđenje nikoga od njih nije udarilo, dodala je.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 19:38