Цеца Ражнатовић / - фото: Горан Срданов/Нова.рс
07/09/2021 u 16:37 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Цеца: Нисам суjетна, немам проблем што сједим на Карлеушином мјесту

Свако jе индвидуа за себе, већ сам добиjала понуде да будем овдје али сам била спријечена. Немам тих проблема, нисам вођења суjетом и шта ће ко рећи. Мене то не занима, казала је Цеца

Фолк пјевачица Светлана Цеца Ражнатовић стигла jе на прво снимање нове сезоне Звезда Гранда. Цеца се на снимање поjавила у плавим панталонама и рупичастом плавом сакоу. У разговору за медиjе, истакла jе да нема проблем jер сједи на месту своjе колегинице Jелене Карлеуше.

На питање шта мисли о новинским насловима коjи пореде двије певачице, Цеца jе одговорила:

– Свако jе индвидуа за себе, већ сам добиjала понуде да будем овдје али сам била спријечена. Немам тих проблема, нисам вођења суjетом и шта ће ко рећи. Мене то не занима. То jе на вама медиjима што креирате такву слику и пишете о томе. Некада човјек не може да утиче на то. Нису сви наслови приjатни, свакако, сви смо ми само људи, али на краjу дана – дјела говоре о човјеку – рекла jе Цеца, пише Нова.рс.

Рекла jе jош и да су jе колеге из жириjа „сjаjно дочекале.“

– Сjаjно су ме дочекали. То су моjе дугогодишње колеге с естраде. Ово ниjе ново ни за њих ни за мене. Jа нисам дошла овде да се тучем, немам од кога да се браним, него да ставимо акценат на кандидате. Бићу обjективна. Од мене може све, само да не пјевам – рекла jе Цеца.

Кариjеру jе и сама започела у аматерском такмичењу.

– Jа сам кренула на такмичењима пјевача аматера и разумијем кандидате. Увек постоjи огроман фактор треме, некада се неко просто одсјече и не може да таj глас пусти, како би иначе пјевао сам. Временом се опусте – рекла jе пјевачица.

Одлуку jе, каже, донијела лако.

– Ниjе ми дуго требало да преломим. Jа сам са Грандом дугогодишњи приjатељ, имала сам позив jош 2015. године од Саше Поповића, али сам тада пружила руку Пинку па ниjе било мјеста за преговоре. Ево сада сам овдје – рекла jе Цеца.

– Саша ме jе позвао. Ово jе уско везано за моj посао, брзо смо се договорили, мислим да ћу уживати. Ми се често срећемо, ниjе било никаквих новина нити не знам каквих изненађења – додала jе она.

На питање да ли има трему jер сједи на мјесту Jелене Карлеуше, Цеца се насмиjала.

„Jа овако млада, неискуна, имам трему. Шалим се, нема треме.“

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 09:46