/ Фото: Фејсбук
09/06/2021 u 20:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Цеца Ражнатовић: Вољела бих да се сними документарац о мени

Некако имам утисак да на филму све може много боље да се дочара, каже фолк дива

Фолк дива Светлана Цеца Ражнатовић каже да би вољела да се сними документарац о њој, али да је о томе веома рано причати.

- Једног дана можда направим документарац о свом животу. Некако имам утисак да на филму све може много боље да се дочара. За то још има времена, а важно је и да за то имате велике припреме, како би производ на крају био добар- казала је она за портал 24 сата. 

Каже да свакодневно има упите када ће се одржати “Ушће 3″.

- Kао што је познато, волим да прије тога имам албум који ће најавити тако велики концерт. С обзиром на то да албум немам, гледаћу да све спремим за следећу годину, као што сам то већ говорила. Вољела бих да дође тај дан и да на том концерту уживамо као што смо то радили претходна два пута - рекла је Цеца,.

Осврснула се и на љубав, која јој се десила у вријеме пандемије короне када је упознала свог новог дечка Богдана Срејића. 

- Нема везе да ли је корона или не, не гледам на то на тај начин. Обоје смо посвећени једно другом и у томе уживамо сваког дана. Свако од нас има своје обавезе, а када завршимо све састанке, будемо заједно - јасна је била пјевачица.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 02:07